Millfield Productions
Menu
Dansk English
Forside
Michael Millfield
- Kibsgaard & Millfield
- Groovy Friends & Funky Ho
Millfield Horns
>> Studie sektion
>> Live sektion
>> Blęser
>> Solist
>> Gratis oplęg
Sound Design
Millfield Productions
Udgivelser
Presse / You Tube Links
Vidste du...
Curriculum Vitae
Booking
 

Studie sektion

Med eget studie i det centrale København kan Millfield Productions blæsere indspille og producere i professionel kvalitet.

Ved at sende musikfiler over internettet, er der her en unik mulighed for at afprøve og udveksle musikalske ideer hurtigt, uafhængigt af hvor i verden man befinder sig. Millfield Productions modtager et mix af den musik, som I ønsker at få tilføjet blæsere, hvorefter indspilningen påbegyndes.

Pre-produktion af blæserarrangementer
Vi arrangerer blæsernes roller i tråd med jeres ønsker og behov, derved opnås stor sikkerhed for, at blæsernes ekspertise udnyttes fuldt ud.

Spontane arrangementer
Vi har et team af blæsere, som har god kemi, samhørighed og mange års samspil bag sig. Dette giver jer mulighed for at benytte en blæsersektion som, uden forudgående prøver eller aftaler, spiller riffs og arrangementer i nuet, hvorved spontane ideer kan afprøves og udvikles.

Eksisterende arrangementer
Millfield Productions blæsere har baggrund i professionelle bigbands og orkestre, og har derfor stor erfaring i at læse udfordrende noder og arrangementer af enhver slags. Vi tager det som en spændende udfordring.

 

L-Gra-Trust
This text will be replaced