Millfield Productions
Menu
Dansk English
Forside
Michael Millfield
- Kibsgaard & Millfield
- Groovy Friends & Funky Ho
Millfield Horns
>> Studie sektion
>> Live sektion
>> Blęser
>> Solist
>> Gratis oplęg
Sound Design
Millfield Productions
Udgivelser
Presse / You Tube Links
Vidste du...
Curriculum Vitae
Booking
 

Live sektion

Millfield Productions sammensætter en blæsersektion tilpasset jeres musik. Det kan give koncertoplevelsen et musikalsk løft og muligheden for at tilføre en god visuel oplevelse med gennemarbejdet koreografi.

Blæserne mestrer flere forskellige instrumenter, det giver mulighed for stor lydmæssig variation og fleksibilitet.
Sektionens størrelse er afhængig af økonomi, arrangementer eller hvilken lyd der ønskes at opnås. Ved hjælp af elektriske effekter kan der i nogle tilfælde også opnås stor bredde og fylde i lyden ved hjælp af ganske få blæsere.

Solister fra hver instrumentgruppe findes i enhver konstellation af blæsere som Millfield Productions leverer.

Blæserarrangementer

Pre-produktion
Vi arrangerer blæsernes roller i tråd med jeres ønsker og behov, derved opnås stor sikkerhed for, at blæsernes ekspertise udnyttes fuldt ud.

Spontane
Vi har et team af blæsere, som har god kemi, samhørighed og mange års samspil bag sig. Dette giver jer mulighed for at benytte en blæsersektion som, uden forudgående prøver eller aftaler, spiller riffs og arrangementer i nuet, hvorved nogle utroligt spændende og spontane ideer opstår.

Eksisterende
Millfield Productions blæsere har baggrund i professionelle bigbands og orkestre, og har derfor stor erfaring i at læse udfordrende noder og arrangementer af enhver slags. Vi tager det som en spændende udfordring.

Herunder: Millfield Horns with The Four Tops (Sound Test)