Millfield Productions
Menu
Dansk English
Forside
Michael Millfield
>> .
>> Groovy Trumpets
>> Tracks & Trumpet
>> The Spoiled Reputations
>> The Bigband Attack
>> The Attitude Band
>> Michael Millfield & The Funky Horns
>> Michael Millfield - Trumpetplayer
- Kibsgaard & Millfield
- Groovy Friends & Funky Ho
Millfield Horns
Sound Design
Millfield Productions
Udgivelser
Presse / You Tube Links
Vidste du...
Curriculum Vitae
Booking
 

Michael Millfield

 

 
  .
  Groovy Trumpets
Groovy Trumpets med trompetisterne Bo Fuglsang og Michael Millfield. En sprød blanding af Klassisk og Smoothjazz.
  Tracks & Trumpet
Lounge Club & Groove - et solo koncept med Trompetisten Michael Millfield og dækker samme behov som en DJ -dog mere eksklusivt idet at musikken kreeres live.
  The Spoiled Reputations
Med musik af Earth Wind & Fire, Michael Jackson, Stevie Wonder, The Temptations og James Brown, er der garanti for en funky og powerfuld oplevelse - et hold af Skandinaviske topmusikere som er samlet til backing af nationale og internationale solister og for at underholde ved koncerter, firmaarrangementer, konferencer og lignende.
  The Bigband Attack
Med musik fra Frank Sinatras store repertoire, er her en unik mulighed for at vælge den traditionelle bigbandstil, speciel designede tekster om din virksomhed, eller om The Big Band Attacks nye Funky versioner, skal være årsagen til at få dansegulvet fyldt op. The Bigband Attack...Den massive bigbandlyd med et lille orkester
  The Attitude Band
Michael Millfield & The Attitude Band er smækfyldt med Energi, Power og Attitude og kan opleves live med internationale musikere og sangere som har spillet med Michael Jackson, Ray Charles, Sting, Miles Davis, Stevie Wonder - et band som får stor opmærksomhed og ros fra The Temptations og Tower of Power.
  Michael Millfield & The Funky Horns
Michael Millfield & The Funky Horns - 4 blæsere trykker den af med velkendt musik af Prince, James Brown, Earth Wind & Fire, Michael Jackson og Stevie Wonder
  Michael Millfield - Trumpetplayer
Med sin brede erfaring som freelancetrompetist og med rødderne solidt plantet i den danske musikscene, er Michael Millfield Mølhede blandt 1. Call Cats når en lang række danske og udenlandske solister, orkestre og bands har behov for en trompetist.
Advice me
This text will be replaced